Tématické akce

Nabízíme vám komplexní zajištění tématických akcí na klíč od grafického zpracování pozvánek až po zaslání fotodokumentace z akce. Postaráme se o technické zajištění, včetně zvukařské techniky, pódia, velkoplošných stanů, přes personální zajištění od koordinátorů akce, moderátora, obsluhu atrakcí, šikovných hostesek, instruktorů dětských dílniček až po výběr hudebních kapel a atraktivních programů. Myslíme na každý detail a rádi pro vaši akci vybereme vhodnou výzdobu, dekorace i kostýmy hostesek a instruktorů. A pokud si budete přát i občerstvení, není pro nás problém zajistit pro vás také cateringové služby.

Pirátský den

Na pirátském ostrově čeká na všechny piráty plno dobrodružství na cestě za pokladem.

Havaj párty

Exotická akce jako stvořena pro horké letní dny. Je plná tance, bubnování i ochutnávek luxusních koktejlů.

Cesta kolem světa

Máte chuť navštívit během jediného dne všech 6 kontinentů? Vyberte si téma Cesta kolem světa a zabavíte se na aktivitách, které jsou typické pro každý kontinent.

Šikovné ruce

Téma šikovné ruce je určeno pro všechny, kteří rádi něco vyrábějí. Přiďte si vyrobit krásné suvenýry na památku.

80. léta

Téma zarhnuje motivy ze čtyř českých filmů: Vrchní, prchni!, Postřižiny, S čerty nejsou žerty a Vesničko má středisková.

70. léta

Připoměňte si, jak se kdysi oblékalo, jaké produkty byly k dostání a zatancujte si na slavné hity ze 70. let.

IQ Park

Máte rádi různé fyzikální či chemické pokusy? Pokud ano, pak pro vás bude skvělou volbou právě akce s vědecko-poznávacím tématem.

První republika

Hoďte se do gala a přiďte na tuto párty v obleku z 20. či 30. let. Krásná a elegantní akce, na které nechybí swing ani casino.

Mikulášské odpoledne

Naše tradiční akce, na které se po splnění různých úkolů a aktivit setkáte s Mikulášem, andělem i čertem.

Rychlá poptávka / Tématické akce

12 + 10 =